Dorpshuis de Horst, Rijdt 38, Horssen

Volleybaltoernooi

Buurt-Familie-Vrienden volleybaltoernooi aan de Maas

Op zondag 9 juli 2023 organiseert volleybalvereniging Atalante in samenwerking met de Maasfeesten een volleybaltoernooi voor beginners en gevorderden.

Het toernooi wordt gehouden op een unieke graslocatie aan de Maas in Appeltern. Er zijn ook kinderattracties, food-kramen en live-muziek!

Teams worden van harte uitgenodigd om in te schrijven. De wedstrijden starten rond 10:00 uur en rond 17:00 zijn de winnaars bekend. Aansluitend is er dan live-muziek!

Inschrijven voor het toernooi is mogelijk in de categorieën categorieën Dames, Heren, Gemengd (maximaal 2 mannen) of Jeugd (12-16 jaar)

Daarnaast kun je aangeven of je op het niveau Beginners of Gevorderden wilt meedoen. Teams moeten bestaan uit minimaal 4 personen; er wordt met 4 tegen 4 gespeeld. Bij onvoldoende aanmelding kan de organisatie besluiten om poules samen te voegen.

Parkeren is geen probleem, dat kan op de speciaal ingerichte parkeerplaats.

De kosten voor het toernooi zijn 25 euro per team, jeugdteams 12,50 euro. Inschrijven voor het toernooi kan tot 12 juni. Mocht het toernooi door omstandigheden niet doorgaan, dan wordt in verband met de toch gemaakte kosten geen inschrijfgeld terugbetaald.

De organisatie is niet aansprakelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen op of nabij het toernooiterrein, verlies van goederen en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

Deelname geschiedt op eigen risico. Er is wel EHBO aanwezig.

Ga naar www.mooi-appeltern.nl en kijk bij ‘Evenementen’ voor meer informatie over Maasfeesten Appeltern.

Toernooicommissie Atalante

Ga snel naar de volgende pagina voor meer informatie over het Wedstrijdreglement of meld je hieronder direct aan!