Onze sponsors

Meer dan veertig jaar waren Hans en Marietje Coppes, samen met hun kinderen, de drijvende krachten achter de Horssense kermis. Een van de enige overgebleven traditionele kermissen in de streek, waar jaarlijks duizenden (oud-)Maas en Walers elkaar ontmoeten. Horssenaren Wout Cobussen en Jos van den Broek zetten die decennialange traditie vanaf 2017 voort
Met Maas en Waal kiest u voor een schoonmaakbedrijf dat inspeelt op uw wensen. We leveren altijd maatwerk, in nauw overleg met u. Daarbij bewaken we voortdurend de kwaliteit en de kosten. Onze mensen doen hun uiterste best voor “hun klant”. En als er eens iets speelt – we zijn net echte mensen – dan lossen we het direct op. Daardoor bent u bij Maas en Waal altijd verzekerd van de beste prijs / prestatieverhouding.
Zoekt u iemand die naar uw wensen luistert en uw woning volledig naar uw wensen verbouwt of renoveert? Dan bent u bij Born Bouw Horssen aan het juiste adres. Er is immers geen ingrijpender project als de verbouwing of renovatie van uw woning. Of u belt voor een verbouwing, nokverhoging, erker, kozijnrenovatie of dakkapel, ik begin altijd met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Vervolgens maak ik een geheel vrijblijvende offerte welke precies op maat is voor uw situatie.
HB-KI is een gespecialiseerd bedrijf in het organiseren en verzorgen van trainingen aan m.n. rundveehouders
in het kader van DHZ-KI en drachtigheidscontrole bij rundvee.
Ook veel mensen uit buitenland hebben bij HB-KI al een training doorlopen, alsmede inseminatoren en dierenartsen.
inmiddels hebben al bijna 4000 mensen met succes een der trainingen doorlopen.
Tevens worden ook elk jaar wel trainingen voor spermawinning en KI bij geiten en schapen verzorgt
Al meer dan 35 jaar zijn wij een vertrouwd all-round autobedrijf en tevens KIA-specialist in het land van Maas en Waal.
Als innovatieve totaalpartner engineert, installeert en onderhoudt Huisman Etech Experts sinds 1955 met circa 300 goed opgeleide en betrokken medewerkers (elektrotechnische) installaties in uiteenlopende sectoren. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn kwaliteit, flexibiliteit en denken in oplossingen. U kunt vertrouwen op een snelle en adequate service dankzij onze platte organisatiestructuur die voor korte lijnen zorgt.
Weet u dat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn? Wij zijn het kantoor om de hoek, waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt.
Weet u dat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn? Wij zijn het kantoor om de hoek, waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte producten uit staal, RVS en aluminium. Deze producten worden grotendeels in eigen huis getekend, gefabriceerd en gemonteerd door onze eigen monteurs. Als bedrijf zijn we onderscheidend door onze grote voorraad aan materialen. Hierdoor kunnen we razendsnel reageren op spoedorders. Onze voorraad bestaat uit balken, lateien, platstaal, hoekstaal, t-ijzer, kokers, buizen en platen.


https://goo.gl/maps/RpaHVxm6C672


de Club van 50: