Onze sponsors

Meer dan veertig jaar waren Hans en Marietje Coppes, samen met hun kinderen, de drijvende krachten achter de Horssense kermis. Een van de enige overgebleven traditionele kermissen in de streek, waar jaarlijks duizenden (oud-)Maas en Walers elkaar ontmoeten. Horssenaren Wout Cobussen en Jos van den Broek zetten die decennialange traditie vanaf 2017 voort
Met Maas en Waal kiest u voor een schoonmaakbedrijf dat inspeelt op uw wensen. We leveren altijd maatwerk, in nauw overleg met u. Daarbij bewaken we voortdurend de kwaliteit en de kosten. Onze mensen doen hun uiterste best voor “hun klant”. En als er eens iets speelt – we zijn net echte mensen – dan lossen we het direct op. Daardoor bent u bij Maas en Waal altijd verzekerd van de beste prijs / prestatieverhouding.
Zoekt u iemand die naar uw wensen luistert en uw woning volledig naar uw wensen verbouwt of renoveert? Dan bent u bij Born Bouw Horssen aan het juiste adres. Er is immers geen ingrijpender project als de verbouwing of renovatie van uw woning. Of u belt voor een verbouwing, nokverhoging, erker, kozijnrenovatie of dakkapel, ik begin altijd met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Vervolgens maak ik een geheel vrijblijvende offerte welke precies op maat is voor uw situatie.
HB-KI is een gespecialiseerd bedrijf in het organiseren en verzorgen van trainingen aan m.n. rundveehouders
in het kader van DHZ-KI en drachtigheidscontrole bij rundvee.
Ook veel mensen uit buitenland hebben bij HB-KI al een training doorlopen, alsmede inseminatoren en dierenartsen.
inmiddels hebben al bijna 4000 mensen met succes een der trainingen doorlopen.
Tevens worden ook elk jaar wel trainingen voor spermawinning en KI bij geiten en schapen verzorgt
Al meer dan 35 jaar zijn wij een vertrouwd all-round autobedrijf en tevens KIA-specialist in het land van Maas en Waal.
Als innovatieve totaalpartner engineert, installeert en onderhoudt Huisman Etech Experts sinds 1955 met circa 300 goed opgeleide en betrokken medewerkers (elektrotechnische) installaties in uiteenlopende sectoren. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn kwaliteit, flexibiliteit en denken in oplossingen. U kunt vertrouwen op een snelle en adequate service dankzij onze platte organisatiestructuur die voor korte lijnen zorgt.
Weet u dat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn? Wij zijn het kantoor om de hoek, waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt.
Weet u dat wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn? Wij zijn het kantoor om de hoek, waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt. Bij ons regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte producten uit staal, RVS en aluminium. Deze producten worden grotendeels in eigen huis getekend, gefabriceerd en gemonteerd door onze eigen monteurs. Als bedrijf zijn we onderscheidend door onze grote voorraad aan materialen. Hierdoor kunnen we razendsnel reageren op spoedorders. Onze voorraad bestaat uit balken, lateien, platstaal, hoekstaal, t-ijzer, kokers, buizen en platen.


https://goo.gl/maps/RpaHVxm6C672


de Club van 50:


Op onze website met het mooiste tijdloos design van de 20e eeuw kunt u onze actuele voorraad in de virtuele showroom bekijken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om geheel vrijblijvend met eigen ogen de items te komen bekijken in onze werkplaats in Appeltern.
Bressers Metaal is al vele jaren een begrip in metaal en staal.
Het bedrijf kan bogen op een rijke traditie van meer dan 120 jaar.
Maar Bressers Metaal heeft ook oog voor de toekomst.
Bewerking en productie vinden plaats bij Bressers Metaal onder één dak, in een van de modernste staaldistributie- en staalservicecentra van de Benelux.
Onze vakbekwame mensen staan continu voor u klaar en een uitgekiende logistiek zorgt voor een snelle en correcte levering van uw materiaal.
Moeke Mooren in Appeltern is een gezellig familiebedrijf met diverse gezellige en gastvrije horeca. Het ligt aan de Maas in het prachtige recreatie- en natuurgebied “De Gouden Ham”. Fietsers, wandelaars, vissers, zwemmers en natuurliefhebbers komen niks te kort in dit prachtige watersportgebied. Een schitterende omgeving voor een zakelijk evenement of een dagje uit.
Aannemersbedrijf Hoes is een zelfstandig en modern familiebedrijf, al meer dan 100 jaar gevestigd te Horssen. Wij staan bekend om betrouwbaarheid en kwaliteit, van het eerste initiatief tot en met de oplevering. Of het nu gaat om woningbouw, agrarische bouw, betonbouw, utiliteitsbouw of verbouw/onderhoud, U kunt rekenen op kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers. Vanuit Horssen zijn wij werkzaam in Midden- en Zuid Nederland.
Geurts Mengvoeders is een middelgroot bedrijf, waardoor onze adviseurs dicht bij de klanten staan en een persoonlijke, intensieve begeleiding gerealiseerd wordt. Ook de directie van Geurts Mengvoeders komt dagelijks bij de klanten in de stal. Door deze manier van begeleiden worden verbeterpunten in uw bedrijfsvoering snel herkend en kan tijdig actie ondernomen worden.
De begeleiding van Geurts Mengvoeders is zeer parktijkgericht. Door een regelmatige beoordeling van de dieren in de stal en rekening te houden met specifieke kenmerken van uw bedrijf, krijgt u een advies waar u mee vooruit kunt
Dé gezelligste lifestyleshop van Maas & Waal. Voor interieuradvies, meubels, unieke woonaccessoires, sieraden, stijlvolle cadeaus, maar ook bijvoorbeeld verf en behang. Kijk je ogen uit en geniet van een warm ontvangst en het advies van vakkundig personeel. Met producten van Maas en Waalse bodem alsook de Parijse beurzen. Wonen is uniek, persoonlijk en puur genieten.
Thuis ophalen, één auto en één instructeur
Slagings-percentage eerste examen:
66 – 70%
Autorijschool Fransen heeft het hoogste slagingspercentage van de regio Druten.
Al meer dan 60 jaar is Willems Boven-Leeuwen dè constructieve partner op het gebied van kleine en grote constructies en leidingwerken uit staal, roestvaststaal en aluminium. Klanten waarderen Willems Boven-Leeuwen om de flexibele en creatieve wijze waarmee zij op hun wensen inspeelt en hun opdrachten realiseert.
Willems maakt standaardproducten en maatwerk. Willems Boven-Leeuwen kan alle kleine en grote constructieve uitdagingen aan.
Mulders Milieu Advies is een onafhankelijk adviesbureau voor bedrijven, organisaties en overheden. Wij zijn u van dienst bij actuele vraagstukken op het gebied van milieubeheer en arbeidsomstandigheden.
Dienstverlening vanuit een visie
Bij onze dienstverlening werken wij nauw samen met u als klant en staan uw doelstellingen, uw organisatie en uw mensen centraal. Wij helpen u met een praktische aanpak om juist die verbeteringen te vinden en te implementeren die het resultaat oplevert dat uw organisatie vérder brengt.
Op 1 januari 2008 zijn Assurantiekantoor Van der Zwaluw en Financieel Advies Patrick Peters samen gegaan. De naam van de nieuwe onderneming is “Van der Zwaluw & Peters Advies”. Het bedrijf is gevestigd in Appeltern.
Het kantoor biedt naast alle particuliere en zakelijke verzekeringen ook advies in hypotheken, sparen en pensioenen aan. Sjaak van der Zwaluw is specialist op het gebied van de particuliere en zakelijke verzekeringen. Patrick Peters is pensioen- en spaaradviseur en erkend hypotheekadviseur.
ArcelorMittal Staalhandel
is onderdeel van ArcelorMittal Distribution Solutions, de distributiedivisie van ArcelorMittal.
Met circa 287.000 medewerkers in meer dan 60 landen is ArcelorMittal de meest vooraanstaande staalproducent.
Op het gebied van constructiestaal bent u bij ArcelorMittal Staalhandel aan het juiste adres; wij bieden een totaal-concept in materiaal, bewerkingen en logistieke dienstverlening.
Een team van gespecialiseerde medewerkers denkt actief met u mee bij het vinden van de juiste oplossing. Zowel voor het flexibel uitvoeren van uw dagelijkse orderstroom als voor het slagvaardig begeleiden van de meest complexe projecten. Dat maakt ArcelorMittal Staalhandel tot een veelzijdige partner in staal.
Graag verzorgen wij uw hond of kat als u een dagje weg wilt, op vakantie gaat of onverhoopt weg moet. Wij streven er uiteraard altijd naar om uw huisdier een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Wij doen dit met een vast team van zeer gemotiveerde, enthousiaste en gediplomeerde medewerkers. Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor een vakantieadres voor uw hond of kat kunt u bij ons een kijkje komen nemen. Buiten de schoolvakanties bent u van harte welkom voor een afspraak zodat er voldoende tijd ingeruimd kan worden om een rondleiding te geven en u kennis te laten maken met onze werkwijze en onze medewerkers. Wanneer uw huisdier is ingeënt kunt u hem of haar uiteraard tijdens de afspraak meenemen. We controleren dan gelijk het dierenpaspoort op de benodigde inentingen.
Fysiotherapie Maas en Waal timmert aan de weg!!
In januari 2012 heb ik, Walter de Swart, de praktijk voor fysiotherapie in Horssen overgenomen. Na 13 jaar gewerkt te hebben in Boven Leeuwen, kreeg ik de mogelijkheid om op eigen benen te staan. Ik ben 41 jaar en woonachtig in Beneden Leeuwen.
We kijken er naar uit om met de patiënt samen te werken aan een zo optimaal mogelijk herstel van de klacht. Als therapeut probeer je in eerste instantie inzicht te geven in de klachten en op zoek te gaan naar de ontstaanswijze daarvan. Vervolgens werkt de therapeut mee om aan de voorwaarden te voldoen daadwerkelijk te kunnen herstellen. Daarin speelt de patiënt zelf de grootste rol.
Aannemersbedrijf Vermeulen is een klein zelfstandig opererend bedrijf met een modern, flexibel en dynamisch bedrijfsbeleid.De bedrijfsactiviteiten liggen in alle sectoren van de bouwmarkt zoals:
Utiliteitsbouw
Woningbouw
Onderhoud/renovatie
Verbouw
Timmerwerken
Metselwerken
Tegelwerken
We zijn een regionaal opererend bedrijf en bezig te bouwen volledig naar wens van opdrachtgever. Wij bouwen, onder garantie, traditioneel en flexibel en kennen voor u geen beperkingen zoals standaardmaten of materiaalverbruik. Ons doel is een kwalitatief hoogwaardig product neerzetten, waarbij uiteindelijk een tevreden klant centraal staat.
De Heerlijkheid Catering is vanuit een kleinschalig cateringbedrijf gegroeid tot een bedrijf dat naast lunches, barbecues en buffetten ook complete (thema)feesten en partijen organiseert voor zowel bedrijven als particulieren.
In ons bedrijf werken wij met eerlijke en mooie producten veelal van lokale leveranciers. Al onze gerechten worden met de grootste zorgvuldigheid en aandacht bereid. Belangrijkste uitgangspunten zijn de uitstraling en presentatie van onze gerechten, de combinatie van producten en een ruim assortiment… voor ieder wat wils!
Herckenrath Fietsplaza is een fietsspeciaalzaak in Horssen, dé fietswinkel van de regio. Wij leveren alle soorten en types fietsen aan onze vele tevreden klanten in de regio welke zich uitstrekt tot Druten, het Maas en Waal gebied, Beuningen, Nijmegen, Wijchen en diverse omliggende dorpen!
Uw computer winkel voor al uw computers, randapparatuur, cursussen, netwerken zowel thuis als zakelijk en uiteraard kunt bij ons terecht voor al uw IT-vragen en reparaties. Wij beschikken over een ruim opgezette winkel met de meest uiteenlopende producten uit voorraad leverbaar, en mochten wij desondanks het product wat u zoekt niet voorradig hebben, dan is het meestal de volgende dag al voor u geregeld.
Een ruime parkeergelegenheid is een prettige bijkomstigheid.
Als grootste tuinideeënpark van Nederland willen wij u natuurlijk voorzien van het beste tuinadvies. Wij willen u inspireren en informeren, zodat u na een bezoek aan ons park vol tuinideeën thuis komt.
Everyday Huismerk
In uw Dagwinkel vindt u een uitgebreide keuze Everyday artikelen. Het assortiment bestaat uit ruim 250 artikelen verspreid over verschillende artikelgroepen.Wij zijn trots op ons Everyday huismerk. Eersteklas kwaliteitsproducten voor de laagste prijs. Veel producten zitten al jaren in ons assortiment en zijn dus vertrouwd! Maar we blijven continu werken aan verbeteringen en uitbreiding van het assortiment.
Firma Basten uit Horssen is actief in grond-, straat- & rioleringswerken het verlenen van medewerking aan archeologische opgravingen is een van de specialisische werkzaamheden van Firma Basten. Ook voor particulieren verrichten wij alle voorkomende graafwerkzaamheden. Bijvoorbeeld een tuintje spitten, bouwputten uitgraven, etc.