Dames recreanten 2 kampioen van Maas en Waal!

Dames recreanten 2 kampioen van Maas en Waal!

Gisteravond speelden onze dames hun laatste beslissende wedstrijd van dit seizoen. Als ze deze pot tegen de Flamingo’s zouden winnen, was het kampioenschap in de pocket!

De nodige voorbereidingen waren getroffen, de kampioensbus was geregeld door de shirt sponsor Marijn van Bunningen, de kampioenen cd zat in de muziekinstallatie van het dorpshuis en de druk was hoog.

Atalante begon aan de eerste set, vol vertrouwen en zekerheid werd deze set gewonnen, duidelijker kon het niet worden, die overwinning ging mee naar huis!

Ondertussen stroomden de supporters binnen, zo’n 20 fans zaten op de banken in die kleine zaal. Een beetje lacherig startte de tweede set. En toen werd het moeilijk, veel persoonlijke fouten aan de kant van Atalante, coach Marie en Karen hielden vertrouwen.. Bij het team zelf was dat even weg. Maar het onmogelijke gebeurde, de 11 punten achterstand werden weg gewerkt en de set werd gewonnen!

De 3e set zouden ze het anders doen, maar ook hier was sprake van stress en service fouten. De achterstand werd niet zo groot en de dames kwamen terug. Ook deze set was binnen.

En toen kon het niet meer fout gaan, de vierde set werd overtuigend gewonnen. Maas en Waal is een glansrijke kampioen rijker!

Er waren felicitaties en taart van het bestuur, cadeautjes van de vereniging en de coach, champagne van de trainer, enthousiasme van de supporters en een lach en een traan van het team.

Met de feestbus die na wat spannende minuten toch wilde starten, gingen ze in stijl (met zwaailichten) richting ons thuishonk, de Horst in Horssen. Even een tussenstop gemaakt bij de dames van Blok…šŸŽ¶ Kampioenen, Kampioenen, ole ole ole! šŸŽ¶ En toen ‘thuis’ aan de borrel, een feestje tot in de kleine uurtjes!

Dank aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben; de sponsors Van Bunningen en WvS uit Horssen, de coaches, de trainer, de supporters, het dorpshuis en niet te vergeten het hele team!