Dames recreanten 2 kampioen van Maas en Waal!

Dames recreanten 2 kampioen van Maas en Waal!

Gisteravond speelden onze dames hun laatste beslissende wedstrijd van dit seizoen. Als ze deze pot tegen de Flamingo’s zouden winnen, was het kampioenschap in de pocket!

De nodige voorbereidingen waren getroffen, de kampioensbus was geregeld door de shirt sponsor Marijn van Bunningen, de kampioenen cd zat in de muziekinstallatie van het dorpshuis en de druk was hoog.

Atalante begon aan de eerste set, vol vertrouwen en zekerheid werd deze set gewonnen, duidelijker kon het niet worden, die overwinning ging mee naar huis!

Ondertussen stroomden de supporters binnen, zo’n 20 fans zaten op de banken in die kleine zaal. Een beetje lacherig startte de tweede set. En toen werd het moeilijk, veel persoonlijke fouten aan de kant van Atalante, coach Marie en Karen hielden vertrouwen.. Bij het team zelf was dat even weg. Maar het onmogelijke gebeurde, de 11 punten achterstand werden weg gewerkt en de set werd gewonnen!

De 3e set zouden ze het anders doen, maar ook hier was sprake van stress en service fouten. De achterstand werd niet zo groot en de dames kwamen terug. Ook deze set was binnen.

En toen kon het niet meer fout gaan, de vierde set werd overtuigend gewonnen. Maas en Waal is e