Beachtoernooi

Beachvolleybaltoernooi aan de Maas

Op zaterdag 7 juli 2018 organiseert volleybalvereniging Atalante het eerste Maasfeesten-beachtoernooi. Het toernooi wordt gehouden op een uniek aangelegde zandlocatie langs de Maas in Appeltern. De wedstrijden zullen rond 10:00 beginnen en om ongeveer 17:00 zijn de winnaars dan bekend. Het toernooi wordt afgesloten met een BBQ, waarna de avond naadloos overgaat in een gratis feest in de grote tent met coverband Eclipse.

Inschrijven voor het toernooi is hieronder mogelijk in de categorieën Dames, Heren, Mix en Jeugd (onder de 16). Daarnaast kun je aangeven of je op het niveau Beginners of Gevorderden wilt meedoen.

Parkeren is geen probleem, dat kan op de speciaal ingerichte parkeerplaats. Ook voor douchemogelijkheden na de wedstrijden wordt gezorgd. Wie wil kan zelfs (met een eigen tent) blijven kamperen.

De kosten voor het toernooi zijn 25 euro per team. De BBQ kost 12,50 euro per persoon. Het feest is (met uitzondering van de consumpties) gratis. Inschrijven voor het toernooi (en de BBQ) kan tot 20 juni via het inschrijfformulier hieronder.

Klik op de links hieronder voor meer informatie over het toernooi en voor de spelregels. Ga naar www.mooi-appeltern.nl voor meer informatie over de Maasfeesten. Maar vooral: meld je team hieronder aan! Na het aanmelden krijg je een e-mail met extra informatie, onder meer over de betaling. Inschrijven kan tot 20 juni, maar wees er snel bij want vol is vol …

Inschrijven is niet meer mogelijk

Tot zaterdag 7 juli!

Beachcommissie Atalante

Ga snel naar de volgende pagina’s voor meer informatie en meld je direct aan!